Vydaj sa na cestu knižnými svetmi
a vyhraj kopu kníh!

Máme iba dnešok
E-kniha

Oplatí sa začínať vzťah bez budúcnosti?

Neobľubujem vzťahy na jednu noc. Rozhodne sa neopíjam na koncertoch, neskáčem do postele s platonickými láskami a už vôbec nie s rokovými spevákmi. Som policajtka, dávno po... Čítať viac

4,5 46 hodnotení
Vydavateľstvo
Ikar, 2020
336 strán
5-6 hodín čítania

Neobľubujem vzťahy na jednu noc. Rozhodne sa neopíjam na koncertoch, neskáčem do postele s platonickými láskami a už vôbec nie s rokovými spevákmi. Som policajtka, dávno po tridsiatke, navyše rozvedená... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

9,00 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Neobľubujem vzťahy na jednu noc. Rozhodne sa neopíjam na koncertoch, neskáčem do postele s platonickými láskami a už vôbec nie s rokovými spevákmi. Som policajtka, dávno po tridsiatke, navyše rozvedená. Sama neviem, ako som sa mohla vyspať s Elim Walshom, hudobnou legendou. Oľutovala som to hneď ráno. Čo som napokon spravila? Nahádzala som na seba šaty a vyparila sa. Zutekala som pred dokonalým chlapom, s ktorým som zažila najlepší sex v živote. Jeho podmanivé zelené oči, vyrysované telo a samoľúby úsmev nemajú v mojom živote miesto. Aj bez neho mám starostí vyše hlavy a, úprimne, nejde o malichernosti. Škoda len, že Eli to vidí inak. Vytrvalo si razí cestu k môjmu srdcu, prehovára ma, dokazuje mi, že sa v ňom mýlim a že sme si súdení. Verte mi, každá by podľahla... Raz mi však povedal, že netreba myslieť na zajtrajšok, lebo máme len dnešok. Ja hlúpa. Prečo mi to nedošlo skôr!
Čítať viac
Originálny názov
We Own Tonight
Počet strán
336
Rok vydania
2020
Naše katalógové číslo
712731
Štýl
erotický, romantický
Jazyk
slovenčina
Preklad
Vydavateľstvo
Ikar
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,5 / 5

46 hodnotení

30
10
4
2
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

Mária Dunová
Overený zákazník
16.2.2024
Skvelá
Tato kniha bola krásna.
Ľahko sa čítala a v podstate som dopredu vedela čo bude nasledovať.
Určite ju odporúčam, škoda že kniha nezahŕňa aj treti list ktorý by si Heather prečítala keď bude mat deti alebo po 50 tke to mi tam chýbalo,inak krásna kniha.
Poplakala som si pri nej hlavne pri svadobných sľuboch ????.
Kniha podpisuje aj to zeyv živote sa nikdy nesmieme vzdávať a žiť pre prítomnosť lebo zajtra môže byť fakt už neskôro.
Čítať viac
8.9.2021
Vynikajúca kniha!
Heather chcela na jednu noc nebáť následkov. Dodržiavala zákony, starala sa o chorú sestru, makala aby ich uživila. Vždy sa správala zodpovedne. Tak čo keby sa na jeden večer uvoľnila?
Tak a tu presne som si povedala,, faaaajn a teraz chcem k tej blonďavej policajtke dákeho fešáka". Čo bolo ešte lepšie, do cesty, sa jej zaplietol spevák kapely. Nie hocijakej kapely, ale kapely ktorej bola roky fanúšika.
Zdá sa vám to tuctové?
Možno áno, no mňa celý dej pohltil. Heather totiž zobrazovala silu ženy, ktorá sa nevzdáva. Eli, herec a spevák skupiny mal charizmu presne takú, pri ktorej sa my ženy roztopíme ako zmrzlina na slnku. No nič, nie je len tak. Situácia v akej sa spoznali, láska, ktorú si vytvorili, sprevádza život a situácie v ňom.
Dúfam, že sa mi do rúk dostane ešte ďalšia kniha od tejto autorky.
Za knižku ďakujem mojej skvelej kamarátke. Lebo len pár ľudí a tých najbližších ľudí, vie po čom, mi moje srdce najviac piští.
Čítať viac
12.3.2021
A teraz ruku na srdce. Koľkokrát ste snívali o tom, že idete na koncert svojej obľúbenej kapely alebo speváka, on si vás všimne, zamiluje sa a napokon sa vezmete? Mám už dvadsať ale stále o tom snivam.
Pri tejto knihe som sa preto ponorila do svojej mysle a premýšľala nad mojimi obľúbenými celebritami.

Nebol to však iba úsmevný príbeh plný romantiky. Priznám sa, že mi ušlo aj zopár sĺz. Najmä na konci. Postavy som si ale oblubila aj keď mi už v druhej polovici trocha vadilo ako sa musela stále uisťovať, že ju miluje a neodíde od nej. Dookola jej to hovoril, naháňal ju a ona mu stále akoby nedokázala dôverovať. Nikdy som nemala zlomené srdce, a tak neviem ako by som sa správala ja ale v knihe mi to potom už trochu prekážalo.

Príbeh mal ale hĺbku a bol veľmi emotívny.
Čítať viac
Heni
Neoverený nákup
4.8.2020
Skvelé čítanie
Keby ma na knižku neupozorní kamoška, asi si ju nikdy neprečítam. Odporúčam ju každému, kto má rád romantické príbehy. Ľahko sa čítala, pobavila a aj niekedy som si poplakala, pritom ako môže byť život nepredvídateľný. Čítať viac
Michaela Zamari
Neoverený nákup
24.7.2020
Na túto knihu som si už dlhšie brúsila zúbky, hoci na prvý pohľad pôsobí, že pôjde o smutný príbeh. A zdanie neklame, v knihe je na môj vkus celkom slušná dávka drámy, ale môžem spokojne vyhlásiť, že práve takýto príbeh som v tomto čase potrebovala. Občas máme chuť na komédiu, občas na triler, mne teraz pasovala romantika so štipkou (možno dvomi) drámy. A s nemalou dávkou humoru, pretože doberačky hlavných hrdinov boli veľmi príjemné a obidvoch som si obľúbila. Hoci ide o 38ročnú Heather a 42ročného Eliho, príbehu nechýbala iskra a dynamika, ktorú by som očakávala najmä v stredoškolskom či vysokoškolskom prostredí, no parádne sadla aj sem. Ďalší dôkaz, že život, zábava, vášnivá láska či dobrodružstvo nekončia ani po 30tke, ani po 40tke, ani po 50tke, skrátka nikdy! Keďže ide o príbeh policajtky, ktorá sa zamotá so spevákom z boybandu, čakala som minimálne trošku klišé story, no nič také neprišlo. Autorka príbeh rozpracovala veľmi uveriteľne a ja som ho zhltla za dva dni. Miestami mi autorkin štýl písania pripomínal pohodové čítanie od Hanky Repovej, inokedy romantiku od Ivky Ďuricovej a častokrát som si pri slávnom spevákovi spomenula na nezabudnuteľného Damiena v Rockovom tangu od Moniky Wurm. A už táto kombinácia zaručuje, že táto oddychovka sa číta sama. Dokonale mi prečistila slzné kanáliky a keby som nedostala taký záver, akého som sa dočkala, zatrpknuto by som túto knihu vyčiarkla z odporúčacieho zoznamu, ale môžem spokojne vyhlásiť, že sa naň dostala a zaslúži si vašu pozornosť. Ja veru neľutujem, že som jej dala šancu. Čítať viac

Vydavateľstvo Ikar

Čítať viac

„Svet je plný magických vecí, ktoré trpezlivo čakajú, kým budeme vnímavejší.“

Iba desať dní - Michaela Brnková, 2022
Iba desať dní
Michaela Brnková